Limousine verhuur Krimpen aan den ijssel

limousinelandLimousine landLimousine landLimousine landLimousine land

limo Krimpen aan den ijssel

Limo Rental Limousine Krimpen aan den ijssel

Limo in Krimpen aan den ijssel uw regio nodig? Uw feest begint op het adres voor uw limousine! Huur nu de mooiste en meest bijzondere limousines van Nederland bij Limo Rental Limousine Verhuur Krimpen aan den ijssel. Waan je een ster in onze Hollywood limousine, compleet met bar en lichtshow. Of maak een onvergetelijke entree met de unieke Hummer H1 limousine. Limo Rental vervoert u in stijl door heel Nederland. Bovendien ervaart u met een limousine van Limo Rental altijd een superieure service tegen een scherpe prijs.


Limousine huren Krimpen aan den ijssel

De klap op de vuurpijl voor uw speciale gelegenheid vindt u vast en zeker in het unieke limousine wagenpark van Limo Rental Limousine Verhuur Krimpen aan den ijssel. Een gala, verjaardag, of iemand een ongekende verrassing bezorgen: wij helpen u graag aan de limousine die daar perfect bij past. De Lincoln Towncar superstretched limousine is zo’n voorbeeld van pure klasse. In deze 9,5 meter lange limousine met getinte ruiten ervaart u het ware VIP-gevoel. In onze Hollywood limousine is iedere rit een feestje. Deze design limousine heeft een prachtig interieur met bar, stereosysteem, een geweldige lichtinstallatie en is bovendien een lust voor het oog!


Op zoek naar iets stoerders?

Limo Rental Krimpen aan den ijssel heeft het! Wij beschikken namelijk over de enige Hummer H1 limousine in Krimpen aan den ijssel uw regio. Een 10 meter lange Humvee limousine met verchroomde wielen, waanzinnige binnen- en buitenverlichting en een jacuzzi in de kofferbak. Een fantastische binnenkomer!
Limo Rental is de betrouwbare partner voor uw limousine in Krimpen aan den ijssel uw regio.


Neem voor informatie over verhuur en tarieven telefonisch contact met ons op:

06-17884352

Of stuur een email naar: info@limo-rental.nl